პრემიუმ
ხარისხის
ნახევარფაბრიკატი4
პელმენი
საქონლის ხორცით, სულგუნით,
ხის სოკოთი, კარტოფილით
ქაბაბი
ქართული საქონლის
ხორცით
კატლეტი
ქართული
საქონლის ხორცით
ვარენიკი
ალუბლით, ხაჭოთი
ბლინი
საქონლის ხორცით, სულგუნით,
ხის სოკოთი, ხაჭოთი, ტარხუნით,
კარტოფილით
ხიკალი
ქართული საქონლის ხორცით,
კუპატი
შერეული ხორცით,
1 / 8
პროდუქცია
ცვლილება 14 /11/ 2025
პელმენი საქონლის ხორცით
....................................................................
შეფუთვა - 50ც. წონა 1000 ± 20გრ.
შემადგენლობა: ქართული საქონლის
ხორცი, ხორბლის ფქვილი, ხახვი,
მწვანილი, მარილი, წიწაკა.
100გრ. პროდუქტი შეიცავს: 249.7კკალ; ნახშირწყლები 31.5; ცილები 13.2, ცხიმები 7.9;
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
21.00
პელმენი სულგუნით
....................................................................
შეფუთვა - 50ც. წონა 1000 ± 20გრ.
შემადგენლობა: სულგუნი,
ხორბლის ფქვილი, მარილი
100გრ. პროდუქტი შეიცავს: 227.0 კკალ; ნახშირწყლები 31.6; ცილები 12.1; ცხიმები 5.8;
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
20.00
პელმენი კარტოფილით
....................................................................
შეფუთვა - 50ც. წონა 1000 ± 20გრ.
შემადგენლობა: კარტოფილი, ხორბლის ფქვილი, მცენარეული ცხიმი, მარილი,
შავი პილპილი.
100გრ. პროდუქტი შეიცავს: 195.6 კკალ; ნახშირწყლები 38.0; ცილები 5.5; ცხიმები 2.4;
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
13.00
პელმენი ხის სოკოთი
....................................................................
შეფუთვა - 50ც. წონა: 1000 ± 20გრ.
შემადგენლობა: ხის სოკო, ხორბლის ფქვილი, ხახვი, მწვანილი, მარილი, შავი პილპილი.
100 გრ. პროდუქტი შეიცავს: 162.3 კკალ; ნახშირწყლები 28.6; ცილები 5.9; ცხიმები 2.7;
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
18.00
პელმენი ტარხუნით
....................................................................
შეფუთვა -50ც. წონა: 1000±20გრ.
ინგრედიენტები: ბრინჯი,(30%), ტარხუნა(15%)უმაღლესოი ხარისხის ხორბლის ფქვილი(40%), ზეთი, სასმელი წყალი,მარილი, პილპილი-ცველებადი პროპორციით
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
13.00
ხინკალი საქონლის ხორცით
....................................................................
შეფუთვა - 20ც. წონა: 1500 ± 20გრ.
შემადგენლობა: ქართული
საქონლის ხორცი, ხორბლის ფქვილი,
ხახვი, მწვანილი,მარილი, წიწაკა.
100 გრ. პროდუქტი შეიცავს: 183.0 კკალ; ნახშირწყლები 28.1; ცილები12.5; ცხიმები 2.3;
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
29.00
ხინკალი საბავშვო
....................................................................
შეფუთვა -40ც. წონა: 800±20გრ.
ინგრედიენტები: ახალი საქონლის ხორცი
(50%) ,უმაღლესი ხარისხის ხორბლის
ფქვილი(40%), სასმელი წყალი, ხახვი, მარილი,
წიწაკა-ცვალებადი პროპორციით
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
22.00
ბლინი ხაჭოთი
....................................................................
შეფუთვა - 20ც. წონა:700 ± 20 გრ.
შემადგენლობა: ხაჭო, ხორბლის
ფქვილი, ზეთი, კვერცხი, მარილი.
100 გრ. პროდუქტი შეიცავს: 202.0 კკალ; ნახშირწყლები 28.7; ცილები 12.6; ცხიმები 4.2;
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
13.00
ბლინი სულგუნით
....................................................................
შეფუთვა - 20ც. წონა: 700 ± 20გრ.
შემადგენლობა: სულგუნი, ხორბლის
ფქვილი,ზეთი, კვერცხი, მარილი.
100გრ. პროდუქტი შეიცავს: 309.5 კკალ; ნახშირწყლები 32.5; ცხიმები 14.7; ცილები 11.8;
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
19.00
ბლინი საქონლის ხორცით
....................................................................
შეფუთვა - 20ც. წონა: 700 ± 20გრ.
შემადგენლობა: ქართული საქონლის
ხორცი, ხორბლის ფქვილი, ზეთი,
კვერცხი, ხახვი, მარილი, წიწაკა
100გრ. პროდუქტი შეიცავს: 259.0 კკალ; ნახშირწყლები 35.4; ცილები 11.6; ცხიმები 7.9;
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
20.00
ბლინი ხის სოკოთი
....................................................................
შეფუთვა - 20ც. წონა:700 ± 20გრ.
შემადგენლობა: ხის სოკო, ხორბლის ფქვილი, ზეთი, ხახვი, მწვანილი, მარილი, შავი პილპილი.
100გრ. პროდუქტი შეიცავს: 215.0 კკალ; ნახშირწყლები 38.5; ცილები 5.6; ცხიმები 4.3;
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
18.00
ბლინი ტარხუნით
....................................................................
შეფუთვა -20ც. წონა: 750±20გრ.
შემადგენლობა: ბრინჯი, ტარხუნა,
უმაღლესი ხარისხის ხორბლის ფქვილი,
ზეთი, ხახვი, სასმელი წყალი,
მარილი, შავი პილპილი.
100 გრ. პროდუქტი შეიცავს: 157,3 კკალ;
ნახშირწყლები 29.7%; ცილები 4%; ცხიმები 2,5 %.
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
13.00
ბლინი კარტოფილით
....................................................................
შეფუთვა - 20ც. წონა 700 ± 20გრ.
შემადგენლობა: კარტოფილი, ხორბლის ფქვილი, ზეთი, მცენარეული ცხიმი, მარილი, შავი პილპილი
100 გრ. პროდუქტი შეიცავს: 247.0 კკალ; ნახშირწყლები 42.0; ცილები 11.7; ცხიმები 3.6
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
13.00
გირცი(ვარენიკი)
ალუბლით
....................................................................
შეფუთვა - 40ც. წონა:800 ± 20გრ.
შემადგენლობა:ალუბალი, შაქარი,
ხორბლის ფქვილი, მარილი.
100გრ. Pპროდუქტი შეიცავს: 77.2კკალ ; ნახშირწყლები 14.4; ცილები 5.0;
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
17.00
გირცი(ვარენიკი)
ხაჭოთი
....................................................................
შეფუთვა - 40ც. წონა: 800 ± 20გრ.
შემადგენლობა:
ხაჭო, ხორბლის ფქვილი, მარილი.
100გრ. პროდუქტი შეიცავს: 169.6 კკალ;
ნახშირწყლები 27.0; ცილები 10.9; ცხიმები 2.0
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
16.00
კატლეტი საქონლის
ხორცით
....................................................................
1ც. წონა: 100 ± 5გრ.
შემადგენლობა: ქართული საქონლის ხორცი, კვერცხი, ხახვი, მწვანილი, მარილი, წიწაკა.
100გრ. პროდუქტი შეიცავს: 121.0კკალ;
ცილები 16.1; ნახშირწყლები10.2; ცხიმები 1.8;
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
4.00
ქაბაბი საქონლის
ხორცით
....................................................................
1ც. წონა: 120±5გრ.
შემადგენლობა: ქართული საქონლის
ხორცი, კვერცხი, ხახვი, მარილი, წიწაკა.
100 გრ. პროდუქტი შეიცავს: 132.0კკალ;
ცილები 14.2; ცხიმები 7.2; ნახშირწყლები 2.6;
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
4.50
კუპატი შერეული ხორცით
....................................................................
1ც. წონა: 120 ± 5გრ.
შემადგენლობა: ახალი ქართული
საქონლის ხორცი (82%), ახალი ქართული
ღორის ხორცი (12%), ხახვი, უცხოსუნელი,
კოწახური, წიწაკა,მარილი.
100გრ. პროდუქტი შეიცავს: 149,6 კკალ;
ცილა გრ/100გრ 16,7%, ცხიმი გრ/100 9,2%;
ნახშირწყლები გრ/100გრ 0%
....................................................................
შენახვის ვადა და პირობები:
0-5°C 48 სთ. -10 -18°C 30 დღე.
4.50